Rubrieken

dinsdag 26 november 2013

De wereld van het bloggen!

Wie had ooit gedacht dat ik zou gaan bloggen? Ik niet! Schrijven heb ik altijd al interessant en leuk gevonden. Op de middelbare school schreef ik vaak een werkstuk of betoog. Daar was ik redelijk goed in, al zeg ik het zelf! Echter heb ik er nooit over nagedacht om er iets mee te gaan doen. Maar daar komt vanaf vandaag verandering in!

De komende tijd ga ik bloggen over het maken van keuzes. Veel mensen vinden het lastig om keuzes te maken. Soms stellen ze het uit of maken ze juist helemaal geen keuze. Soms kies je snel, maar vraag je jezelf daarna af of het nu wel de juiste keuze was. Ook ik heb vaak moeite met kiezen. Welke kleding moet ik aan? Mijn kast hangt namelijk overvol! Wat ga ik eten vanavond? Heb ik wel de juiste minor gekozen? Ga ik met de auto naar de sportschool of pak ik toch de fiets?

Meestal wil ik alles, en niet één ding. Eén richting kiezen, voelt als vastzitten. Dagelijks word ik blootgesteld aan oneindig veel keuzes. Jullie ook trouwens! Waarom moet je altijd kiezen? Ook tijdens het schrijven van deze tekst moest ik kiezen. Zelfs daar had ik moeite mee. Er is zo veel te schrijven over het onderwerp. Waar begin je? Juist, bij het maken van een keuze…